SPORTEN ZOALS JIJ HET WIL

______

Of je nu wat kilo’s kwijt wil, je body wil shapen, begeleiding in je voeding nodig hebt of helemaal wil losgaan met krachtsport; iedereen heeft zijn eigen doelen en zijn eigen visie op sport. Plezier en balans in sport gaan hand in hand met het behalen van jouw doelen, op jouw manier. Met onze professionele begeleiding maak je je resultaten inzichtelijk, voorkom je blessures en train je efficient en gemotiveerd!

Personal training

Eén-op-één of in een duoles. Indoor of outdoor. Jij kiest!

Voordat we van start gaan beginnen we met het  vaststellen van je doelen, doen we een 0-meting en krijg je advies over de de type training en trainingsfrequentie. 

Vervolgens werken we een training uit die past bij jouw persoonlijkheid en jouw voorkeuren!

Bootcamp

Sporten in een groep is leuk! Je motiveert elkaar en doet elke week een nieuwe uitdagende bootcamp. 

Wordt het zwaar? Ja! Wordt het leuk! Dubbel ja! 60 minuten lang outdoor trainen om je uithoudingsvermogen te vergroten en sterker te worden. En gelijkertijd gegarandeerd een hoop calorieën verbranden!

Screenshot 2019-04-11 at 13.35.31

Voeding

Wanneer je wat kilo’s kwijt wil is het belangrijk dat je naast het sporten ook je voeding goed onder de loep neemt. En dat is nog niet altijd even eenvoudig. 

Samen bekijken we hoe het zit met jouw voeding inname en stellen we een optimale balans samen voor jouw lichaamstype en persoonlijke voorkeuren. 

Heb je een vraag?

______

06 – 5532 5322

info@strongleanlife.com

afvallen

Afvallen gaat het snelste wanneer je je voeding en sport gelijkertijd aanpakt. En wanneer je resultaat ziet wordt het leuk! Met professionele begeleiding haal je de kennis- en de stok achter de deur in huis om er een succes van te maken!

shapen

Krachtsport! Het bewust vormen van je lichaam door je spiermassa te laten toenemen noemen we shapen. Bereik je doelen door een wetenschappelijk onderbouwt trainingsschema voor de meest efficiënte manier van trainen.